Много съм добре!“  Така Емо Чолаков опроверга пред България Днес“

...
Много съм добре!“  Така Емо Чолаков опроверга пред България Днес“
Коментари Харесай

Емо Чолаков опроверга слуховете: Много съм добре, работя на летището!

„ Много съм добре! “  Така Емо Чолаков опроверга пред „ България Днес “ писанията, че е закъсал за пари. Няколко медии раздуха новината, че синоптикът го гони безпаричие и едвам свързва двата края. Оказа се че в това няма капка истина.

" Всичко е наред при мен. Не мога да се оплача от нищо ", споделя някогашният кадър на bTV. Синоптикът е изкарал няколкоседмична почивка на родното Черноморие дружно с двете си деца - Ема и Дара.

Синоптикът напусна bTV преди година и стана метереолог на софийското летище. Разбира се повода е по-леката работа, а също и по-добрата заплата. " Още работя там. Харесва ми ", прибавя Чолаков.

В началото на предходната година Емо се появи още веднъж на дребния екран, само че в друга телевизия. Той бе определен за лице на новото предаване „ Един за различен “. Първият сезон на фамилното риалити пожъна голям триумф,  само че все пак от „ Нова “ мълчат за нов сезон.

" Продуцентите не са се свързали още с мен. Не знам каква е ориста на предаването. Забавлявах се в това шоу “, споделя Чолаков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР